STUDENTKINJA GREŠKOM PRIMILA ČETIRI DOZE FAJZERA: Lekari budno prate njeno zdravstveno stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 11:03

STUDENTKINJA GREŠKOM PRIMILA ČETIRI DOZE FAJZERA: Lekari budno prate njeno zdravstveno stanje

Stanje devojke pratiće milanski Institut Mario Negri, kao i Kaređi iz Firence koji će devojci raditi analize krvi svake nedelje.

Studentkinja iz Toskane, koja je greškom primila četiri doze Fajzerove vakcine protiv korona virusa, provela je noć na posmatranju u dežurnoj bolnici zbog simptoma groznice, bolova u kostima, otečene ruke, glavobolje, dehidratacije, izjavila je danas njena majka.

Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, iako je popila više litara vode i dalje imala osećaj suvoće u ustima, pa je porodica zatražila dodatne testove, prenosi italijanska Republika.

Kako se navodi, dehidratacija je za virusologe nešto neočekivano, ali se nadaju da neće imati ozbiljnijih posledica.

Ono što je neobično, navodi list, jeste što će mlada žena, prema mišljenju virusologa, morati ponovo da se vakciniše, budući da odstupanje od preporučene doze poništava proizvodnju antitela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Studentkinja iz Italija greškom primila četiri doze Fajzera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021

Studentkinja iz Toskane, koja je greškom primila četiri doze Fajzerove vakcine protiv koronavirusa, provela je noć na posmatranju u dežurnoj bolnici zbog simptoma groznice, bolova u kostima, otečene ruke, glavobolje, dehidratacije, izjavila je danas njena majka...Devojka je, iako je popila više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.