ŠTA SE DEŠAVA NA JUGU SRBIJE: U ovom srpskom gradu buknula korona, neophodna veća kontrola

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 08:42

ŠTA SE DEŠAVA NA JUGU SRBIJE: U ovom srpskom gradu buknula korona, neophodna veća kontrola

Prethodnih dana Vranje je među gradovima koji imaju najviše novoobolelih od korona virusa.

Doktor Slađan Stanković, epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Vranju, izjavio je da je neophodna veća kontrola na mestima gde se okuplja veći broj ljudi, kao i ograničavanje broja osoba u trgovinskim lancima, prenosi RTS.

On je istakao da se mora se kontrolisati boravak u zatvorenom prostoru, jer su tu veliki rizici za nastajanje infekcije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Stanković je naveo da je neophodno pojačati mere u školama, da na ulazu treba meriti temperaturu, kontrolisati nošenje maski kod učenika, povetravati prostorije i redovno dezinfikovati prostor.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vranje među gradovima koji imaju najviše novoobolelih

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021

Epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Vranju Slađan Stanković izjavio je danas da je u tom gradu, gde je prethodnih dana najviše novoobolelih od koronavirusa, neophodna veća kontrola na mestima gde se okuplja veći broj ljudi, i da se ograniči broj prisutnih u trgovinskim lancima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.