SMEŠI SE PREKID SEZONE? Korona se pojavila u Belorusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 21:00

SMEŠI SE PREKID SEZONE? Korona se pojavila u Belorusiji

Sumnja se na nekoliko zaraženih igrača.

Belorusija je od svih evropskih zemalja najmanje računa vodila oko pandemije korona virusa i osim osnovnih mera predostrožnosti nije bilo problema sa kojima se susreo čitav svet pogođen pandemijom.

Međutim, Fudbalski savez Belorusije danas je odložio dve utakmice u tamošnjoj ligi pošto se sumnja da su pojedini igrači zaraženi korona virusom. Radi se o igračima prvoligaša Minska i drugoligaša Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džeržinska, ali njihova imena nisu otkrivena.

Minsk je u petak trebalo da igra protiv Neman Grodna, dok je Arsenal dan kasnije trebalo da igra sa Lokomotivom Gomelj. Belorusija nije prekidala prvenstvo zbog pandemije korona virusa za razliku od ostalih zemalja, ali ostaje da se vidi kako će ova situacija eventualno uticati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubaak, poznata hokejaška navijaiica.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.