SLIKA IZ PORODILIŠTA ZAPALILA SRBIJU: Doktor objavio FOTKU i izazvao neverovatne reakcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:11

SLIKA IZ PORODILIŠTA ZAPALILA SRBIJU: Doktor objavio FOTKU i izazvao neverovatne reakcije

Čitav svet, pa tako i Srbija, prolazi kroz težak period - pandemiju korona virusa, ali pored strašnih brojki o zaraženim i umrlim pacijentima, iz brojnih bolnica stižu i one srećnije i lepše - bebe se i dalje rađaju!

Jučeršanja objava specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića koji radi u Kliničkom centru Srbije na društvenoj mreži Fejsbuk razveselila je i oduševila Srbiju u ova izazovna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena, a pokazuje da uprkos svemu i svima život nastavlja da teče.

Upravo je to suština objave doktora Markovića, koji je podeleo predivnu fotografiju novorođenih beba na GAK-u u Beogradu.

"Višegradskom ulicom ... teče život kao rijeka", napisao je on pored slike koje je prikupila na hiljade lajkova i lepih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.