SKANDALOZAN SNIMAK KORONA ŽURKE: Dok se bolnice pune, mladi se zabavljaju u krcatim diskotekama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 10:51

SKANDALOZAN SNIMAK KORONA ŽURKE: Dok se bolnice pune, mladi se zabavljaju u krcatim diskotekama (VIDEO)

Korona žurke se uveliko održavaju po celoj BiH

Dok se broj osoba u pojedinim bosanskim kantonima ograničava na 30-ak u Vitezu, bosanskom gradiću, mere i koronavirus kao da ne postoje. U Ekzotik klubu protekle večeri sudeći prema videosnimcima prisustvovao je veliki broj osoba, bez poštovanja mera kriznih štabova.

Dok brojne zemlje regije zbog povećanog broja obolelih uvode oštrije mere, a situacija u Bosni i Hercegovini ponovo se usložnjava, diskoteke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srednjobosankom kantonu su krcate posetiocima uz muziku uživo.

Nepoštivanje mera fizičke distance i broja ljudi u zatvorenom prostoru, samo su neke od mera koje su prekršene u ovoj diskoteci sudeći prema videosnimcima objavljenim na društvenim mrežama tokom protekle noći. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u nekoliko navrata organizovalo je racije tokom novogodišnjih praznika na planini Vlašić, ali i nakon praznika gde su kontrolisali broj prisutnih osoba u objektima na planini.

Međutim, dok se deo ugostiteljskih objekata i diskoteka na svoju štetu pridržava mera pandemije, drugi ipak ne mare za te mere i pune diskoteke.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVE MERE, KAKVA KORONA: Skandalozan snimak iz diskoteke u Vitezu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Feb.2021

Dok se broj osoba u pojedinim kantonima ograničava na 30-ak u Vitezu mere i koronavirus kao da ne postoje. U Egzotik klubu protekle večeri sudeći prema videosnimcima prisustvovao je veliki broj osoba, bez poštovanja mera Kriznih štabova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.