SAMO PAR MESECI PRE BOJANOVE SMRTI Amadeus bend poslao poruku javnosti o KORONI: Nismo mislili ništa loše...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 13:54

SAMO PAR MESECI PRE BOJANOVE SMRTI Amadeus bend poslao poruku javnosti o KORONI: Nismo mislili ništa loše...

Tužna vest za srpsku muzičku scenu.

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović, poznatiji pod nadimkom Tokan, preminuo je u 45. godini.

On se borio sa opakim korona virusom, i nažalost izgubio je najvažniju životnu bitku.

A post shared by Bojan Tasić - Džaja (@bojantasic_official)

Momci iz Amadeus benda zajedno sa preminulim Bojanom, uvek su se odazivali na humanitarne koncerte i bili spremni da pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad god treba, a pre samo par meseci su se oglasili za Srbiju Danas i poslali poruku podrške u borbi protiv ove opake bolesti, od koje je par meseci kasnije preminuo i član njihovog benda:

- Situacija nije za šalu, to nam je više svima jasno, ali mi smo bend koji uvek pokušava ljude da razveseli i vrati im osmeh na lice. Svakako je da nismo mislili ništa loše i da se ne šalimo sa onim što proživljavamo u Srbiji trenutno, ali ako smo izmamili bar nekoliko osmeha na licu ljudi, koji su bar na trenutak zaboravili na ovu sivu svakodnevnicu i vesti koje dobijamo svaki dan o obolelima, onda smo postigli ono što smo želeli. Šale nikad nije na pretek, osmeh i pozitivno razmišljanje je ono što nam je u ovom trenutku preko potrebno i to nam je bio jedini cilj - rekao nam je tada Aca Amadeus komentarišući šaljivu sliku gde masku drži preko očiju i nosa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIO JE U TEŠKOM STANJU, BOLEST JE BAŠ UZELA MAHA" Džaja iz Amadeus benda ispričao da je Bojan do poslednjeg dana vodio TEŠKU BORBU sa koronom

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović, poznatiji kao Tokan, preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a pevač ovog benda, Bojan Tasić Džaja, u neverici je zbog smrti kolege i velikog prijatelja.

Nastavak na Blic...

Vi koji LICITIRATE NAD POKOJNICIMA, kako je i od čega ko umro, imajte bar mrvu poštovanja: Ljudi umiru od korone, I TO JE ČINJENICA

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

Muzičku scenu u Srbiji pogodila je vest da je 45-godišnji muzičar Amadeus benda Bojan Zlatanović preminuo. Bojan je treća osoba iz našeg javnog života koja je izgubila borbu sa korona virusom u samo sedam dana. Ukupno je do danas u Srbiji od posledica korona virusa umrlo 1.237 ljudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.