Rusija od petka prekida sve međunarodne letove

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija od petka prekida sve međunarodne letove

Rusija od sutra, 27. marta, prekida sve svoje međunarodne letove na osnovu ukaza vlade kojim se uspostavljaju nove mere protiv korona virusa.

U ukazu objavljenom danas navodi se da se mera odnosi na sve letove koji ulaze i izlaze na rusku teritoriju izuzev specijalnih aviona iznajmljenih da vrate ruske državljane blokirane u inostranstvu.

Broj zaraženih korona virusom brzo raste u Rusiji, vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je juče saopštila da ima 658 slučajeva, od kojih su 163 novoobolela zabeležena u odnosu na prethodni dan.

To je znatno veći dnevni porast novozaraženih nego prethodnih nedelja kada je broj rastao po nekoliko desetina dnevno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija prekida od sutra sve međunarodne letove zbog korona virusa

Izvor: Danas, 26.Mar.2020

Rusija prekida sve svoje međunarodne letove od petka 27. marta, na osnovu ukaza vlade kojim se uspostavljaju nove mere protiv korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.