Robi Vilijams u božićnom raspoloženju objavio novi singl VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 18:53

Robi Vilijams u božićnom raspoloženju objavio novi singl VIDEO

Britanski muzičar Robi Vilijams definitivno ne dozvoljava da korona ove godine pobedi Božić, što dokazuje najnovija pesma koju je objavio "Can't Stop Christmas" za izdavačku kuću "Columbia Records" iz Njujorka.

Pop zvezda je osmislila duhovitu verziju tradicionalne britanske božićne pesme, sa vrlo hrabrim osvrtom na neočekivani tok ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve uz pozitivnu melodiju, zvončiće i praporce i svakako je otpevao nešto drugačiju pesmu ovoga Božića, uz šaljivu opasku da su sanke Deda Mraza ove godine na dva metra razdaljine, zbog propisane distance.

Novi singl će se naći na deluks verziji albuma "The Christmas Present", koji je u standardnom formatu izašao pre godinu dana, u novembru 2019. Legenda Rod Stjuart je snimio dva dueta sa Vilijamsom na ovom albumu - "Fairytales" i "It Takes Two", a Brajan Adams jedan - "Christmas (Baby Please Come Home)" .

Zanimljivo je da su baš Adams i Stjuart zajedno sa Stingom imali hit pesmu "All For Love" za film "Tri musketara" davne 1993. godine. Od gostiju na CD-u su i kolege Džejmi Kalum, Tajson Fjuri, Helen Fišer i Popa Pit.

Za potrebe te pesme, nekadašnji član tinejdžerskog benda "Take That", Robi je ponovo sarađivao sa svojim dugogodišnjim saradnicima i producentima -Gajom Čembersom i Ričardom Flekom.

Svu pandemijsku frustraciju izrazili su stihovi koji podsećaju da su ove godine, uz obaveznu socijalnu distancu i sastanke putem Zuma, najbolji božićni pokloni dezinfekciona sredstva kupljena putem šopinga na internetu.

Robi je zaista verno prikazao Božić 2020, zamenivši strah nadom i uz poruku: "Niko nam ne može uzeti božićne i novogodišnje praznike".

Ovaj album je, inače, prošle godine dospeo na mesto broj jedan britanske liste i tako se Vilijams po 13. put našao na tronu, a ovaj broj izjednačava ga sa legendarnim kraljem rokenrola - Elvisom Prislijem.

Album je dostupan na disku (standardni i deluks), vinilu, kaseti i naravno na digitalnim servisima, a deluks verzija albuma sadrži dva diska - "Christmas Past" i "Christmas Future", sa 24 zvanične pesme i još pet bonus numera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.