Rajan er od 2. avgusta ponovo leti iz Niša do Berlina i Malte

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2020, 13:02

Rajan er od 2. avgusta ponovo leti iz Niša do Berlina i Malte

Irska kompanija "Rajan er" najavila je danas da će, posle pauze zbog epidemije korona virusa, od 2. avgusta ponovo leteti iz Niša i to do Berlina i Malte.

U saopštenju se navodi da su letovi obnovljeni pošto je naša zemlja relaksirala mere za putovanja.

Navedeno je da za putovanje u avgustu važi posebna cena od 25,99 evra, uz napomenu da karte moraju da se rezervišu i kupe do 18. juna u ponoć.

"Rajan er" je pre izbijanja epidemije korona >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << virusa leteo iz Niša i do Bratislave i Milana, odnosno Bergama, ali za sada nije najavljeno obnavljanje letova do tih mesta.

Nakon otvaranja granica, sa niškog aerodroma je krenuo da leti mađarski "Viz er" i to do svih destinacija do kojih je leteo i pre epidemije.

Avionima "Viz era" iz Niša se može leteti do Dortmunda, Beča, Mimengema, Bazela i Malmea.

Nacionalni avio-prevoznik "Er Srbija" letove sa aerodroma "Konstantin Veliki" trebalo bi da obnovi sredinom ovog meseca.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Rajan er" ponovo leti iz Niša do Berlina i Malte - karte od 26 evra

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Jun.2020

Od 2. avgusta, irska niskobudžetna avio kompanija "Rajan er", nakon pauze izazvane virusom korona, ponovo obnavlja letove iz Niša ka Berlinu i Malti...Ko kupi karte do 18. juna u ponoć, a za letove u avgustu, platiće samo 25.99 evra...Vieše na sajtu "Rajan er" kompanije:..https://www.ryanair.com/sr/en

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.