Prvi zaraženi koronavirusom i u manjim opština na jugu Srbije

Izvor: Aleksinac.net, 29.Mar.2020, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi zaraženi koronavirusom i u manjim opština na jugu Srbije

Prvi slučajevi obolelih od korona virusa registrovani su u Aleksincu, Kuršumliji, Gadžinom Hanu i Bujanovcu, pokazuju poslednji podaci sajta COVID 19.

Po jedan slučaj zaraženog zabeležen je juče u Gadžinom Hanu, Dimitrovgradu, Aleksincu i Bujanovcu, po dvoje u Kuršumliji, Surdulici, Beloj Palanci, Vladičinom Hanu, Svrljigu.

U Republici Srbiji je do 15 časova 29. marta 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << godine registrovan ukupno 741 potvrđen slučaj COVID 19.

Nove odluke Vlade Srbije određuju da se policijski čas vikendom produžava za još dva sata i počinje od 15 časova, a završava se u 5 časova ujutru. Takođe, šetnja kućnih ljubimaca u periodu od 20 do 21 čas se obustavlja.

Izvor Jug media
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.