Protest zaposlenih u ugostiteljstvu u Brčko distriktu zbog novih mjera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2020, 13:24

Protest zaposlenih u ugostiteljstvu u Brčko distriktu zbog novih mjera

U Brčko distriktu, na sjeveru Bosne i Hercegovine, je 23. novembra protestovalo oko 250 građana koji su zaposleni u ugostiteljstvu. Povod je odluka Vlade Brčko distrikta da zatvori ugostiteljske objekte zbog pandemije korona virusa. Zaposleni u ugostiteljstvu su od Vlade zatražili mjere, poput isplate minimalca i najavili novi protest. BLOG UŽIVO: Pandemija korona virusa Nove mjere zbog epidemiološke situacije u gradu su stupile na snagu 22. novembra u 22 sata, kada počinje policijski...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PROTEST U BRČKOM ZBOG NOVIH MERA "Konobari ne prenose zarazu, želimo da radimo" (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Nov.2020

Više od 250 građana Brčkog se okupilo ispred zgrade Vlade distrikta kako bi iskazalo revolt zbog novih mera koje su donesene u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.