Izvor: Blic, 07.Sep.2020, 23:22

Pritisci, žurba i politički manevri: Ako ova vakcina bude spremna pre novembra, postoji dobar razlog da se POSUMNJA U NJENU ISPRAVNOST

Prema rečima američkog predsednika Donalda Trampa vlada te zemlje spremna je da sa distribucijom vakcine protiv korona virusa počne do novembra - slučajno ili ne baš pred same izbore. Trka za vakcinom u zemlji najteže pogođenom pandemijom očekivano je u punoj brzini, ali su nedavne suprotstavljene izjave zdravstvenih i političkih autoriteta, na čelu sa predsednikom, ostavile Amerikance potpuno zbunjenim, čak i zabrinutim.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: 18. septembra će se znati koje zemlje će raspolagati vakcinom

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2020, 12:25

BEOGRAD - Predsjednik Udruženja za javno zdravlje Srbije Dragoslav Popović izjavio je da trenutno ne postoji nijedna vakcina protiv virusa korona koja je spremna za komercijalnu distribuciju, te da će 18. septembra biti poznate zemlje i količine kojim raspolažu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.