Premijer: Irska uvodi možda najstroži evropski režim u borbi protiv koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2020, 08:07

Premijer: Irska uvodi možda najstroži evropski režim u borbi protiv koronavirusa

Irski premijer Majkl Martin potvrdio je uvođenje najstrožih mera ograničenja u borbi protiv koronavirusa, javila je Hina. Mere će trajati šest nedelja, a na snagu stupaju u ponoć.

Maloprodajni objekti će biti zatvoreni, ograničava se kretanje građana do pet kilometara od njihove adrese prebivališta, a restorani i pubovi će imati samo dostavu.

Škole će ostati otvorene, a nastaviće se i građevinski radovi.

"U nastojanju da suzbijemo virus, uveli >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << smo ono što je verovatno najstroži evropski režim", rekao je Martin u televizijskom obraćanju.

U nedelju je Irska peti put u devet dana srušila svoj rekord u broju slučajeva zaraženih u jednom danu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irska uvodi možda najstroži evropski režim u borbi protiv korona virusa

Izvor: Danas, 20.Okt.2020

Irski premijer Majkl Martin potvrdio je uvođenje najstrožih mera ograničenja u borbi protiv korona virusa, javila je Hina.

Nastavak na Danas...

Irska uvodi najstrože mjere u Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2020

DABLIN - Irski premijer Majkl Martin potvrdio je u ponedjeljak povratak te zemlje u najviši nivo restrikcija u borbi protiv korona virusa, koje će trajati šest sedmica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.