Povećava se broj obolelih u Pčinjskom okrugu, nova kovid bolnica u Bujanovačkoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020, 14:27

Povećava se broj obolelih u Pčinjskom okrugu, nova kovid bolnica u Bujanovačkoj Banji

Od 157 uzoraka koji su poslati na testiranje u ponedeljak, 13. jula, stigli su rezultati za 128 ljudi iz Pčinjskog okruga, a od toga je kod 44 potvrđen virus korona. Kako kažu u Zavodu za javno zdravlje, epidemiološka situacija je i dalje nepovoljna, a zbog povećanog broja obolelih, sve je izvesnije da će se u okrugu otvoriti još jedna kovid bolnica i to u Bujanovačkoj Banji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 26 pozitivnih na koronu u Jablaničkom okrugu, na više od 500 uzoraka se još čeka

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020

U poslednja 24 sata stiglo je 87 rezultata testiranih na korona virus iz Jablaničkog okruga, a kako kažu u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, 26 je pozitivnih. Brisevi testiranih, više od 500 njih, koji su poslati u laboratoriju "Vatreno oko" još ne stižu, a nadležni ne objašnjavaju zbog čega.

Nastavak na JužneVesti.com...

Na koronavirus u Pčinjskom okrugu pozitivne još 44 osobe

Izvor: JUGpress.com, 16.Jul.2020

VRANJE..Direktorka Zavoda za javno zdravlje dr Svetlana Stojanović za JUGpress je izjavila da je epidemiološka situacija u Vranju još uvek  nepovoljna i vanredna...U ponedeljak je poslato 157 uzoraka. Za 128 su stigli rezultati koji pokazuju da su 44 pozitivna na koronavirus...“Iz Vranja je 27...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.