Potencijalno veliki problem za Premijer ligu: Fudbaler Noriča zaražen koronom igrao protiv Totenhema

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 09:19

Potencijalno veliki problem za Premijer ligu: Fudbaler Noriča zaražen koronom igrao protiv Totenhema

Dve osobe pozitivne su na virus korona u poslednjem krugu testiranja u Premijer ligi, saopštila je ta fudbalska liga Dve osobe pozitivne su na virus korona u poslednjem krugu testiranja u Premijer ligi, saopštila je ta fudbalska liga.U četvrtak i petak testirano je 1.200 osoba.Premijer liga nije saopštila ko je pozitivan na korona virusa, ali je Norič potvrdio da je jedan od njih fudbaler tog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ne navodeći o kome je reč.Norič je saopštio da će taj igrač biti u sedmodnevnoj izolaciji nakon čega će ponovo biti testiran.Ono što bi moglo potencijalno da napravi veće probleme Premijer ligi je to što je zaraženi fudbaler Noriča, prema saznanjima britanskih medija, pre dva dana igrao utakmicu protiv Totenhema.Do sada je u Premijer ligi ukupno urađeno 8.687 testova od koji je 16 bilo pozitivno.Sezona, koja je suspendovana 13. marta, nastaviće se u sredu posle 100 dana pauze utakmicama između Aston Vile i Šefilda, odnosno Mančester sitija i Arsenala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nastavljaju se testiranja u PL, fudbaler Noriča pozitivan

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020

Dve osobe pozitivne su na koronavirus u poslednjem krugu testiranja u Premijer ligi, saopštila je ta fudbalska liga...U četvrtak i petak testirano je 1.200 osoba...Premijer liga nije saopštila ko je pozitivan na koronavirusa, ali je Norič potvrdio da je jedan od njih fudbaler tog kluba ne navodeći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.