Izvor: Radio 021, 03.Jun.2020, 10:05

Posle direktorke, uhapšena i vlasnica doma za stare u Negotinu zbog širenja virusa korona

Vlasnica doma za stare "Radost" u Negotinu B.D. (60) uhapšena je.

Njoj je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je direktorku te ustanove Branku Pešić (30) podstrekla da ne prijavi da su se kod pojedinih štićenika doma pojavili simptomi virusa korona, što je dovelo do smrti pet osoba.

Vlasnici Doma za stara lica "Radost" se na teret stavlja teško delo protiv zdravlja ljudi za koje je predviđena kazna od dve do 12 godina zatvora.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.