Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 20:24

Ponovo raste broj zaraženih virusom korona u Italiji

Veliki skok broja potvrđenih slučajeva korona virusa u najteže pogođenom regionu Italije, Lombardiji, doprineo je najvećem dnevnom porastu broja zaraženih u zemlji za poslednjih nekoliko dana.

Prema podacima italijanskog Ministarstva zdravlja, u Lombardiji su potvrđena 1.033 slučaja, što čini većinu od ukupno 1.402 nova slučaja u Italiji. Do sada je zaraženo 221.216 osoba.

U poslednjih nekoliko dana, dnevni broj slučajeva u Lombardiji kretao se oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekoliko stotina.

U poslednja 24 sata umrle su 172 osobe, pa je ukupan broj preminulih sada 30.911. Skoro polovina smrtnih slučajeva dogodila se u Lombardiji, gde je krajem februara počela epidemija u Italiji.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Skok u broju potvrđenih slučajeva koronavirusa u Italiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020

Veliki skok u broju potvrđenih slučajeva korona virusa zabeležen je u najteže pogođenoj oblasti u Italiji što je doprinelo najvećem dnevnom porastu broja zaraženih u zemlji u poslednjih nekoliko dana, pokazuju danas objavljeni zvanični podaci...Italijansko Ministarstvo zdravlja saopštilo je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.