Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2021, 12:47

Plenković: Na tržištu vakcina je na djelu "kidnapovanje"

ZAGREB, 25. januara (Tanjug) - Na tržištu vakcina protiv korona virusa na djelu je "kidnapovanje", postoje zemlje koje plaćaju više, kako bi došle do njih, izjavio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković i dodao da Hrvatska neće biti među njima, već da očekuje da američka kompanija Pfizer ispoštuje ugovor o isporuci vakcina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Plenković od Fajzera očekuje da ispoštuje ugovor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2021

Na tržištu vakcina protiv korona virusa na delu je "kidnapovanje", postoje zemlje koje plaćaju više, kako bi došle do njih, izjavio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković i dodao da Hrvatska neće biti među njima, već da očekuje da američka kompanija Fajzer ispoštuje ugovor o isporuci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.