Pandemija je mogla da se zaustavi probioticima VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 18:17

"Pandemija je mogla da se zaustavi probioticima" VIDEO

Novi soj virusa korona, registrovan u Ujedinjenom Kraljevstvu, smrtonosniji za 30 odsto, to pokazuju prve analize o kojima je britansku javnost juče obavestio premijer Boris Džonson. Mutirani virus pojavio se i u regionu, u Mađarskoj i Rumuniji, ali i u Srbiji. Hoće li uticati na vakcinaciju u Srbiji? Mogu li ove mutacije da nas vrate na početak pandemije?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li znate… da se posle sto godina ris ponovo pojavio u šumama Beča

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Jan.2021, 11:50

Da li znate… … da se sto godina posle istrebljenja evroazijski ris ponovo pojavio u šumama koje se nalaze u području pod zaštitom grada Beča?! … da profesor Medicinskog fakulteta Goran Belojević tvrdi da ne može da oboli od virusa korona ili da prenosi zarazu jer je pod stalnom probiotskom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.