PREKO NOĆI SE STVORILI REDOVI ZA VAKCINU U SRBIJI: Već počinju da se oseća efekat uvođenja kovid propusnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 14:07

PREKO NOĆI SE STVORILI REDOVI ZA VAKCINU U SRBIJI: Već počinju da se oseća efekat uvođenja kovid propusnica

Na fotografiji koja je objavljena na Instagramu, neko ko već čeka u redu, podelio je sa korisnicima ove društvene mreže to da je interesovanje za vakcinu ponovo pokrenuto što je odlična vest jer je to najbolji način za borbu protiv korona virusa.

Kovid propusnice, bez kojih ne možete da budete u ugostiteljskom objektu posle 22 sata stupaju na snagu večeras, a već imamo prilike da vidimo kako ova mera utiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na vakcinaciju, barem kada je reč o punktu na Sajmu u Beogradu.

Podsetimo, da biste dobili kovid propusnicu za vakcinisane važi sledeće: dokaz o primljenoj drugoj odnosno trećoj dozi koja treba da bude primljena u roku od 210 dana odnosno 7 meseci od primljene druge doze.

Ali za nevakcinisane vam treba: PCR test ne stariji od 72 sata, antigenski test ne stariji od 48 sati, ili dokaz o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) OGROMNE GUŽVE ISPRED SAJMA Stotine ljudi u redu za vakcinu, da li su ovo već posledice nove mere O KOVID PROPUSNICAMA?

Izvor: Blic, 23.Okt.2021

Od večeras u 22 sata kreće primena mere o kovid propusnicama. Svako ko nema validan sertifikat neće moći da ostane u ugostiteljskom objetu. To je još jedna posredna amera koja bi ljude trebalo da podstakne da se vakcinišu, a slike koje nam jutros stižu sa Beogradskog sajma pokazuju da je vakcinacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.