PREBAČEN NA VMA: Nove informacije o zdravstvenom stanju Milorada Vučelića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 11:28

PREBAČEN NA VMA: Nove informacije o zdravstvenom stanju Milorada Vučelića

Predsednik crno-belih se oporavlja od korona virusa.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić uspešno se oporavlja od korona virusa.

Prvi čovek kluba iz Humske prethodnih sedam dana nije bio na respiratoru, a konačno je dobio i negativan nalaz na koronu, pa je sa VMC Karaburma premešten na VMA, gde će nastaviti oporavak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje "Telegraf".

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Zbog svojih godina (72), Vučelić spada u kritičnu grupu, pa će zato lečenje nastaviti pod nadzorom lekara na Vojnomedicinskoj akademiji.

Podsetimo, pre tri nedelje je Vučelić bio u izuzetno teškom stanju i tada je priključen na respirator, ali se na sreću ipak izborio sa opakim virusom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.