PRE 2 DANA JOJ JE KORONA UZELA BRATA, A SADA JE I ON UMRO: Zorana Pavić slomljena - potresan oproštaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 20:32

PRE 2 DANA JOJ JE KORONA UZELA BRATA, A SADA JE I ON UMRO: Zorana Pavić slomljena - potresan oproštaj

"Putuj legendo..."

Pevačica Zorana Pavić pre samo dva dana doživela je porodičnu tragediju, kada je njen brat Vlada Bjelogrlić preminuo od poslednica koronavirusa. Danas se potresnom porukom oprostila i od Miroslava Gajića, čuvenogMiše Tumbasa, navijača Partizana koji je pronađen mrtav kod kuće.

- "Kada umrem sahranite mi telo, sve na meni nek' bude crno-belo", čuvena grobarska... Svi smo mogli da izostanemo sa neke utakmice, on nikad. Nema neopravdani. Čuveni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miša Tumbas! "Ej mala, vrati one pramenove, baš se slažu, crno- beli." Putuj legendo, navijaćeš ti i odozgo - napisala je Zorana uz objavu na Instagramu, u kojoj je otkrila i kako joj je Miša svojevremeno govorio.

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

"Kada umrem sahranite mi telo sve na meni nek' bude crno-belo". ....čuvena grobarska... Svi smo mogli da izostanemo sa neke utakmice..on nikad...nema neopravdani....čuveni Miša Tumbas..🏁🖤 "Ej mala, vrati one pramenove, baš se slažu, crno- beli"... Putuj legendo...navijaćeš ti i odozgo! 🏁🖤🙏 #misatumbas #mišatumbas #partizanbeograd #crnobelaruža #crnobeli #samojedanklubsamojedangrad

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on Apr 4, 2020 at 6:52am PDT
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.