POLICIJA UPALA NA KORONA ŽURKU: Zatekli 64 studenta, za jednog se ispostavilo da ima koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 20:48

POLICIJA UPALA NA KORONA ŽURKU: Zatekli 64 studenta, za jednog se ispostavilo da ima koronu

Na korona partiju policija zatekla mladića kom je izrečena mera samoizolacije jer je oboleo od korone

Pripadnici zagrebačke Policijske uprave sproveli su raciju u studentskom udruženju gde su zatekli i legitimisali 64 osobe, od kojih je za jednog 31-godišnjaka utvrđeno da ima izrečenu meru kovid lečenja u kući.

Policija je raciju sprovela protekle noći u saradnji sa Štabom civilne zaštite u studentskom udruženju u Gundulićevoj ulici u Zagrebu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Svim zatečenim osobama će u redovnom postupku biti izdati prekršajni nalozi u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, prenose hrvatski mediji.

Oni se nisu pridržavali epidemiološke mere zabrana održavanja svih javnih događaja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mestu, a niko od zatečenih osoba prilikom ulaska policijskih službenika nije koristio zaštitnu masku.

Protiv devojke (25) i mladića (26), odgovornih osoba u Udruženju studenata, kao i protiv 31-godišnjaka za kojeg je utvrđeno da ima izrečenu meru kovid lečenja u kući, biće podnesene krivične prijave zbog krivičnog dela širenje i prenošenje zarazne bolesti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.