Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 14:02

PESMA KOJA POMERA EMOCIJE! Nakon godinu i po dana čekanja Milica Pavlović i Saša Matić OBJAVILI MEGA HIT "OKO MOJE"!

Dobro je poznato da mlada muzička zvezda Milica Pavlović nikada ne miruje, pa je i sama u više navrata istakla da je tokom pandemije korona virusa snimila brojne pesme i spotove za svoj četvrti studijski album, a publika je s posebnim nestrpljenjem iščekivala pesmu koju je snimila u duetu sa svojim kolegom, kraljem emotivnih pesama Sašom Matićem, koji je dugi niz godina poznat kao neko ko je veoma predano i temeljno radio na svojoj karijeri, što mu se i isplatilo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PAO MILION ZA 22 SATA! Milica Pavlović i Saša Matić RAZVALILI, evo šta su fanovi POSEBNO PRIMETILI!

Izvor: Blic, 03.Avg.2021, 12:15

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović i kralj emotivnih pesama Saša Matić su juče objavili dugoočekivanu duetsku pesmu "Oko Moje" i opravdali očekivanja njihovih fanova, o čemu svedoče prvi rezultati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.