PANIKA U DENVERU: Jokić bio u društvu zaraženog korona virusom, šta to znači za Nagetse (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 18:27

PANIKA U DENVERU: Jokić bio u društvu zaraženog korona virusom, šta to znači za Nagetse (FOTO)

Srpski centar do ponedeljka mora da se vrati u SAD.

Vest da je centar Partizana Nikola Janković pozitivan na korona virus zabrinula je ljubitelje košarke, a posebno i navijače crno-belih. Partizan je ovu informaciju potvrdio, pa je kompletan tim biti testiran narednih dana.

Ta vest je izazvala priličnu uznemirenost i u SAD, tačnije u Denveru jer je Nikola Janković pre nekoliko dana igrao revijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč na oproštaju Dejana Milojevića, a na tom meču je bio prisutan i Nikola Jokić.

Nuggets All-Star center Nikola Jokic may have been exposed to a person who tested positive for the Coronavirus while attending an exhibition game last week in Serbia.https://t.co/gnvqQmC2EW

— Mike Singer (@msinger) June 15, 2020

O ovome je pisao i ''Denver Post'', a u njihovom tekstu se ističe da je Jokić bio u blizikni Jankovića, što je potvrđeno i fotografijom sa događaja. Jokić mora do ponedeljka da se vrati u Denver jer narednog meseca sledi nastavak NBA lige, a nema sumnje da će i on biti preventivno testiran zbog korona virusa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.