Oni su od korone napravili dobar biznis, evo kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su od korone napravili dobar biznis, evo kako

Dve ruske onlajn kladionice su zato zaključile da bi gubitke mogle da smanje klađenjem na koronavirus.

Svetski biznis s klađenjem je jedna od industrija vrednih nekoliko stotina milijardi dolara kojoj je pandemija korona virusa mnogo naudila. Kako su gotovo sva sportska događanja otkazana, kladionice praktično nemaju izvore prihoda jer im se više od 90 odsto opklada vrtelo oko sporta.

One su stoga u svoju ponudu stavile klađenje na verovatnost pojave cepiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na pogađanje datuma kada će čitava Moskva biti stavljena u karantin, a možete da se kladite i na to kada će u Rusiji ponestati WC papira, brašna i kvasca, kao što je to bilo slučaj na Zapadu.

Russian bookmakers, facing a sharp decline in income, have kicked off betting on non-sport-related forecasts such as the likelihood of a Covid-19 vaccine, a Moscow lockdown or a buckwheat shortage in storeshttps://t.co/YY2eUbqBHv

— The Moscow Times (@MoscowTimes) March 28, 2020

Za sada se još uvek ne može kladiti na crne brojke širenja pandemije poput broja zaraženih ili umrlih, ali postoji mogućnost da i to uvedu, što bi bilo zaista težak crnjak, ali znate i sami da profit ne pita previše za moralne dileme, posebno ne u svetu kocke i klađenja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.