Oni su bili među nama: Čuveni list odao počast žrtvama korona virusa - pogledajte naslovnu stranu Njujork Tajmsa (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 09:52

"Oni su bili među nama": Čuveni list odao počast žrtvama korona virusa - pogledajte naslovnu stranu Njujork Tajmsa (FOTO/VIDEO)

SAD su prve na svetu po broju zaraženih i umrlih od koronavirusa.

Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio imena hiljadu osoba preminulih od koronavirusa, kako bi ukazao da se broj preminulih u SAD bliži broju 100.000.

Front cover of today’s New York Times pic.twitter.com/XC2gOUYyjq

— stephen donnelly (@tecumsehvalley) May 24, 2020

Prema sajtu Worldometers, u toj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zabeleženo 1.666.828 zaraženih koronavirusom i 98.683 smrtna slučaja od korone.

Njujork Tajms je na naslovnoj strani objavio jedan odsto tih slučajeva, a u podnaslovu piše da to nisu samo imena na listi.

- Oni su bili među nama - ističe Njujork Tajms.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cela naslovna strana Njujork tajmsa sa imenima žrtava korona virusa

Izvor: Danas, 24.Maj.2020

List Njujork tajms (New York Times) posvetio je celu današnju naslovnu stranu imenima ljudi koji su umrli od korona virusa, u trenutku kada se u SAD broj umrlih u pandemiji približava 100.000.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.