OTKAZANA POSETA SRBIJI: Sergej Lavrov u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 17:27

OTKAZANA POSETA SRBIJI: Sergej Lavrov u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom!

Šef ruske diplomatije je trebalo da doputuje u radnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom virusom korona, a sve planirane posete i sastanci se odlažu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Navodi se da se Lavrov dobro oseća.

Podsetimo, šef ruske diplomatije je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da doputuje u radnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra. Bio je predviđen sastanak sa predsednikom Srbije, kao i prisustvovanje svečanosti povodom završetka unutrašnjeg uređenja Hrama Svetog Save i paljenja Večnog plamena na groblju Oslobodilaca Beograda.

Ranije je saopšteno da bi Lavrov trebalo da se sastane i sa patrijarhom Irinejom.

Takođe, Lavrov je 28. oktobra trebalo da poseti i Bosnu i Hercegovinu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov u samoizolaciji: Odložena poseta Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 27.Okt.2020

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom , a sve planirane posete i sastanci se odlažu, saopštila je pres služba Ministarstva spoljnih poslova Rusije. „Zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom Sergej Lavrov...

Nastavak na Vostok.rs...

Selaković: Lavrov u Srbiji 16. novembra

Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 15:56

Kandidat za ministra spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković objavio je na Tviteru da će ruski šef diplomatije Sergej Lavrov posetiti Srbiju 16. novembra. . Šef ruske diplomatije je trebalo da doputuje u radnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra, ali je poseta odložena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.