OMAKLO MU SE: Zvezda Juventusa otkrila ono što svi žele da čuju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMAKLO MU SE: Zvezda Juventusa otkrila ono što svi žele da čuju!

Vest koja se čekala.

Budući da je korona virus najviše žrtava odeno u Italiji, šampionat Serije A prvi je prekinut u Evropi. Većina klubova u svojim redovima ima strance, koji su se odmah po prekidu trke vratili u svoje otadžbine.

Među njima je i Daglas Kosta, Brazilac je u domovini za lokalni "Esporte Interativo" otkrio da mu se kapiten Stare dame Leonardo Bonući poverio kada će se prvotimci Juventusa ponovo okupiti.

Juventus, Douglas Costa: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Siamo in attesa. Ecco cosa mi ha detto Chiellini sul ritorno in Italia" https://t.co/H0ttBTcj2R via @Fantacalcio #Fantacalcio pic.twitter.com/g36a3QX7hk

— Fantacalcio (@Fantacalcio) March 29, 2020

– Čekamo da situacija postane nešto bolja u Italiji. Prema nekim informacijama trebali bi se okupiti do 3. aprila, ali razgovarao sam s kapitenom Kjelinijem i on mi je rekao da ćemo se na treninge vratiti 15. ili 20. aprila, ako sve ostane prema planu. Ovo je vrlo zbunjujuće. Trenutno sam u Brazilu s porodicom. Lepo je biti u mogućnosti provoditi vreme sa porodicom. I samo s njima, jer se ne smete kretati nigde dalje - rekao je Daglas Kosta.

Do prekida takmičenja u Seriji "A", gigant iz Torina je držao lidersku poziciju sa bodom više od najbližeg pratioca Lacija. Podsetimo, do sada je otkriveno da su tri fudbalera Bjankonera imali korona virus, na spisku zaraženih bili su: Danijele Rugani, Blez Matuidi i Paulo Dibala.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.