OGLASIO SE IZ KARANTINA: Poznati svetski pevač zaražen KORONA VIRUSOM, uputio BITNU poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE IZ KARANTINA: Poznati svetski pevač zaražen KORONA VIRUSOM, uputio BITNU poruku! (FOTO)

Podrška stiže sa svih strana...

Pre nekoliko dana, operski španski pevač Plasido Domingo objavio je da se testirao na koronavirus i da je zaražen.

Ubrzo nakon toga, Domingo je izjavio kako je u izolaciji sa svojom porodicom, te da će tako ostati dok lekari ne kažu suprotno. Pevač je napomenuo da i da je dobrog zdravlja trenutno, iako je kasljao i imao groznicu.

Domingu je proteklih dana pristizao veliki broj komentara podrške iz raznih delova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta, te se on ponovo oglasio  povodom toga i uputio dirljivu poruku.

- Veoma sam zahvalan i blagosloven na silnim porukama koje sam dobio od toliko ljudi. Hvala vam mnogo svima od srca. Čuvajte zdravlje, budite na sigurnom i ostanite kod kuće - poručio je Domingo, koji se nije oglašavao po pitanju svog trenutnog zdravstvenog stanja.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.