OČEKUJE SE POGORŠANJE SITUACIJE U CRNOJ GORI: Nema drugog izlaza osim pooštravanja mera

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 21:14

OČEKUJE SE POGORŠANJE SITUACIJE U CRNOJ GORI: "Nema drugog izlaza osim pooštravanja mera"

Pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje Crne Gore Senad Begić izjavio je danas da dešavanja na terenu apsolutno ne idu u prilog epidemiološkoj situaciji i da se očekuje da broj obolelih od korona virusa bude još veći.

On je na konferenciji za novinare u Podgorici rekao da je tokom poslednja 24 sata, na osnovu 1.299 testiranih uzoraka, registrovano 496 novih slučajeva, a da će tokom večeri i jutra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti obrađeno još 500 uzoraka iz privatnih laboratorija.

On je najavio i pooštravanje mera za suzbijanje epidemije.

- Ja ne vidim drugi izlaz osim pooštravanja mera. Mi se borimo sa istim virusom, i nismo u stanju da shvatimo jednostavne stvari - rekao je Begić, odgovarajući na pitanje novinara šta će preduzeti da se izbegne transmisija od okupljanja prethodnih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.