Novosti saznaju: Virus korona ušao u Republičku izbornu komisiju

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020, 17:50

Novosti saznaju: Virus korona ušao u Republičku izbornu komisiju

Kako saznaju "Novosti" ima zaraženih među članovima Republičke izborne komisije Kako saznaju "Novosti" ima zaraženih među članovima Republičke izborne komisije, ali i službenicima koji su pomagali u prijemu i brojanju materijala sa izbornih mesta. Sednice RIK održavale su se u zgradi Skupštine u Kralja Milana, gde je obradjivan i materijal.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KORONA UŠLA I U RIK: Ima zaraženih među članovima, ali i službenicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020

Sednice RIK održavale su se u zgradi Skupštine u Kralja Milana, gde je obradjivan i materijal...Kako se saznaje, ima zaraženih među članovima Republičke izborne komisije, ali i službenicima koji su pomagali u prijemu i brojanju materijala sa izbornih mesta...Prema poslednjim informacijama, u Srbiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.