Novi slučajevi virusa korona u Zvezdi: Šestorica zaraženi, među njima i letošnje pojačanje

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 00:20

Novi slučajevi virusa korona u Zvezdi: Šestorica zaraženi, među njima i letošnje pojačanje

U Crvenoj zvezdi pojavile su se još četiri osobe zaražene korona virusom IZ Crvene zvezde kasno večerasje stiglo saopštenje da je šestorica njenih igrača posle testiranja potvrđeno da su pozitivni na korona virus. To su Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata - Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić. Oni se neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pojaviti sutrana prozivci i naredne dve nedelje provešće u karantinu, što znači da neće biti na pripremama na Divčibarama. Takođe, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzič je posle dve nedelje ozdravio, njegov test na koronu bio je negativan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvezda na pripremama bez šestorice igrača

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020

Povećao se broj zaraženih od virusa korona..Generalni direktor Zvezdan Terzić je ozdravio, ali se broj inficiranih fudbalera Crvene zvezde povećao. U prvi mah činilo se da su samo trojica bila pozitivna prilikom poslednjeg testa na virus korona, međutim, u petak kasno veče klub sa stadiona „Rajko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.