Novi izveštaj SZO: Ova zemlja je korona-fri

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 08:33

Novi izveštaj SZO: Ova zemlja je korona-fri

Ženeva -- U Severnoj Koreji i dalje nije zabeležen nijedan slučaj koronavirusa, pokazao je poslednji izveštaj Svetske zdravstvene organizacije.

Do sada je u toj zemlji testirano 10.462 osoba i do 29. oktobra niko nije bio pozitivan na korona virus, a identifikovano je 5.368 osoba sumnjivih na kovid-19, od kojih su osam bili stranci, prenosi Jonhap.

Severna Koreja tvrdi da je korona free država, međutim, ona je relativno brzo pokrenula kampanju na samom početku pandemije, u okviru koje je zatvorila svoje granice i pojačala mere karantina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svet: Severna Koreja i dalje država bez korone, u Kini 49 novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2020

U Severnoj Koreji i dalje nije zabeležen nijedan slučaj korona virusa, pokazao je poslednji izveštaj Svetske zdravstvene organizacije. Do sada je u toj zemlji testirano 10.462 osoba i do 29. oktobra niko nije bio pozitivan na korona virus, a identifikovano je 5.368 osoba sumnjivih na kovid-19, od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.