Nova žrtva virusa korona u Srbiji: Preminuo muškarac (62) iz Šapca, policija proverava njegove kontakte

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova žrtva virusa korona u Srbiji: Preminuo muškarac (62) iz Šapca, policija proverava njegove kontakte

Prvi put lekarima se javio 23. marta, hospitalizovan je 25. marta zbog respiratornih tegoba koje nisu prolazile, a preminuo iste večeri oko 23:30 MUŠKARAC M. Ž. (62) iz Šapca preminuo je od virusa korona na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Šapcu.Prvi put lekarima se javio 23. marta, hospitalizovan je 25. marta zbog respiratornih tegoba koje nisu prolazile, a preminuo iste večeri oko 23:30.Potvrda da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je bio pozitivan na COVID-19 šabačkom Zavodu za javno zdravlje stigla je noćas.MUP preduzima sve potrebne mere da evidentira ljude sa kojima je M.Ž komunicirao jer je, kako se navodi, imao mnoštvo poslovnih kontakata.Za sada je izolovan samo njegov sin.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šapčanin (62) bolovao od dijabetesa i hipertenzije: Osma smrt od korone u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2020

Potvrda da ima koronu, praktično, stigla je tek nakon što je preminuo, jer se Žakić, očigledno, kasno javio lekarima ŠABAC – Prvi Šapčanin zaražen virusom kovid 19, M.Ž. (62), preminuo je na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Šapcu. Potvrda da ima koronu, praktično,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.