Nema preminulih od kovida na jugu u poslednja 24 sata, na lečenju 19 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021, 16:53

Nema preminulih od kovida na jugu u poslednja 24 sata, na lečenju 19 pacijenata

Prema zvaničnim podacima objavljenim je na sajtu Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata preminule su 3 osobe od posledica korona virusa u celoj zemlji, a preminulih nema među pacijentima koji se leče u kovid objektima na jugu. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji na kovid su testirane 7.992 osobe, od kojih je 88 pozitivno.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije je 21 pacijent, a ukupno je hospitalizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 341 osoba.

Na jugu nije bilo preminulih, a ukupno se u Nišu, Leskovcu i Vranju od kovida leči 19 pacijenata.

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 6 pacijenata. Nema pacijenata kojima je potvrđeno prisustvo kovida. Nema pacijanta sa potvrđenim prisustvom virusa na respiratoru - saopštavaju iz UKC-a.

U Zdravstvenom centru Leskovac trenutno je hospitalizovano 9 pacijenata, dok se u vranjskoj kovid bolnici od kovida leče 4 pacijenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično 72 nova slučaja koronavirusa, preminulo još šest osoba

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021, 15:10

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata preminulo je šest osoba od posledica koronavirusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 7.010, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.