Nema korone u Čukaričkom, igra se meč sa Partizanom

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 17:00

Nema korone u Čukaričkom, igra se meč sa Partizanom

Svi fudbaleri Čukaričkog su negativni na korona virus potvrdilo je novo testiranje obavljeno u klubu. Rezultati su takvi da se ne dovodi u pitanje igranje utakmice 29. kola Superlige protiv Partizana.
Nakon što su četvorica igrača Čukaričkog posumljala da imaju simptome koronavirusa, u medijima su se pojavile sumnje da će predstojeći meč sa Partizanom biti odložem.

Igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čukaričkog su hitno otišli na testiranje koje je pokazalo da su negativni na virus i da su imali temperaturu zbog obične prehlade, pa se održavanje meča sa Partizanom u 29. kolu Superlige ne dovodi u pitanje, saopšteno je iz kluba.

"Četvorica igrača našeg tima požalila su se na temperaturu, pa smo odmah reagovali i poslali ih na testiranje na virus kovid-19. Odahnuli smo kad su stigli rezultati, sva četvorica momaka su negativna, u pitanju je obična prehlada, pa normalno nastavljamo sa pripremama za meč protiv Partizana." kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.
Crno-beli dočekuju Brđane u nedelju od 19 časova, a u skladu sa naredbama Ministarstva zdravlja navijači će morati da poštuju socijalno distanciranje od minimum jednog metra.
Partizan je najavio da u prodaju neće biti pušten pun kapacitet stadiona, a mere fizičkog distanciranja na stadionu važiće i za novinare i foto reportere.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.