Najveća KORONA ŽURKA na svetu odnela prvu žrtvu: Na njoj je bilo 460.000 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 01:01

Najveća KORONA ŽURKA na svetu "odnela" prvu žrtvu: Na njoj je bilo 460.000 ljudi

Vlasti su zabrinute da ovo neće biti usamljen slučaj

Muškarac iz Minesote star oko 60 godina, preminuo je od korona virusa koji je dobio prilikom posete čuvenom moto-susretu u Sterdžisu.

Zdravstveni zvaničnici su potvrdili da je on prva žrtva ovog moto skupa koji je prvog petka u avgustu posetilo više od 460.000 ljudi.

Organizatori skupa su apelovali, ali nisu insistirali da posetioci nose maske, zbog čega se strahuje da muškarac iz Minesote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće biti jedina žrtva. Lekari su potvrdili da je bolovao i od drugih bolesti, te da je hospitalizovan na Odeljenju intenzivne nege nedugo nakon održavanja skupa.

Kako je saopšteno, do sada je utvrđena zaraza virusom Covid-19 kod više stotina ljudi koji su posetili moto-skup.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.