Nadam se da će se (13) vratiti u svoj dom živa i zdrava: Oglasio se Igor Jurić povodom nestanka devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2020, 00:34

Nadam se da će se (13) vratiti u svoj dom živa i zdrava: Oglasio se Igor Jurić povodom nestanka devojčice

Inače, on se nalazi na bolničkom lečenju pošto je ustanovljeno da je zaražen korona virusom.

Igor Jurić se večeras oglasio pošto je objavljena vest da je devojčica iz Niša T. B. nestala. Otac tragično preminule Tijane Jurić, se nada da će se devojčica što pre vratiti kući.

- Nadam se da će se ova devojčica vrlo brzo vratiti u svoj dom živa i zdrava. Potrage za nestalom decom se moraju menjati i unaprediti ali o tome po pronalasku devojčice - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao je Jurić na Tviteru.

Nadam se da će se ova devojčica vrlo brzo vratiti u svoj dom živa i zdrava .

Potrage za nestalom decom se moraju menjati i unaprediti ali o tome po pronalasku devojčice. #amberalertsrbija https://t.co/BlA7OcwO99

— Igor Jurić (@lojzija) June 27, 2020

Inače, Igor se nalazi na bolničkom lečenju pošto je ustanovljeno da je zaražen korona virusom.

Ranije večeras je objavljena vest da je nestala devojčica T. B. (13) na putu do gimnazije u niškom naselju "Novo Selo". Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite broj: 064 22 5555 7.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Igor Jurić se oglasio: Nadam se da će se Tamara (13) vratiti u svoj dom živa i zdrava

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2020

Otac tragično preminule Tijane Jurić, se nada da će se Tamara što pre vratiti kući Igor Jurić se večeras oglasio pošto je objavljena vest da je devojčica iz Niša Tamara B. nestala. Otac tragično preminule Tijane Jurić, se nada da će se Tamara što pre vratiti kući.-...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.