Načelnik ruske vojske: Stroge epidemiološke mere za paradu u čast Dana pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 09:58

Načelnik ruske vojske: Stroge epidemiološke mere za paradu u čast Dana pobede

"Vojni lekari preduzeće epidemiološke mere bez presedana da bi sprečili širenje korona virusa među pripadnicima vojne parade u čast Dana pobede, koja će biti održana 24. juna", izjavio je za list Crvena Zvezda načelnik ruskih kopnenih snaga, general Oleg Saljukov, prenosi TAS.

"Biće preduzete efikasne mere bez presedana, a vojni lekari će se postarati da se impementiraju sve epidemiološke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mere tokom priprema i za vreme vojnog defilea", precizirao je genral Saljukov.

Svi učesnici parade pripremaće se u Albinu nedaleko od Moskve, gde će živeti u posebnim sobama kako bi se sprečio kontakt i moguće širenje zaraze.

Predsednik Putin naredio je ruskom ministru odbrane da otkloni sve zdravstvene rizike za učesnike vojne parade u čast pobede nad nacističkom Nemačkom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putin naredio EPIDEMIOLOŠKE MERE BEZ PRESEDANA za vojnu paradu

Izvor: Blic, 29.Maj.2020

Vojni lekari preduzeće epidemiološke mere bez presedana da bi sprečili širenje korona virusa među pripadnicima vojne parade u čast Dana pobede, koja će biti održana 24. juna, izjavio je za list Crvena Zvezda načelnik ruskih kopnenih snaga, general Oleg Saljukov, prenosi TAS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.