Na niškom aerodromu u prvoj polovini godine gotovo 80 odsto manje putnika nego prošle godine

Izvor: Beta, 08.Jul.2021, 11:50

Na niškom aerodromu u prvoj polovini godine gotovo 80 odsto manje putnika nego prošle godine

U prvoj polovini ove godine Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu imao je 22.332 putnika, što je za 78,7 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje zvanična statistika objavljen na sajtu tog aerodroma. U istom periodu prošle godine aerodrom je imao 104.924 putnika.Od januara do juna ove godine, zaposleni na aerodromu u Nišu opslužili su 266 aviona, a 562 od januara do juna prošle godine.Epidemija korona virusa uticala je da najmanji broj putnika na niškom aerodromu ove godine bude u martu, svega 885.Sa poboljšanjem epidemiološke situacije broj putnika krenuo je da raste i u aprilu ih je bilo 2.145, u maju 5.015, a u junu 9.955.Aerodrom "Konstantin Veliki" trenutno ima devet redovnih avio linija, kao i čarter letove do Antalije.Rekordan broj putnika i letova niški aerodrom imao je 2019. godine, kada je samo u prvoj polovini godine opsluženo 422.255 putnika i 1.967 aviona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na niškom aerodromu u prvoj polovini godine gotovo 80 odsto manje putnika nego prošle godine

Izvor: Danas, 08.Jul.2021

U prvoj polovini ove godine Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu imao je 22.332 putnika, što je za 78,7 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje zvanična statistika objavljen na sajtu tog aerodroma.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.