Na Torlaku testirano 36 osoba na novi korona virus, svi testovi negativni

Izvor: Beta, 01.Mar.2020, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Torlaku testirano 36 osoba na novi korona virus, svi testovi negativni

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da do jutros u 8.00 sati nije bilo registrovanih slučajeva oboljevanja od korona virusa u Srbiji.U laboratoriji Instituta Torlak do tog vremena testirano je 36 osoba za koje se sumnjalo da su potencijalno zaražene.U saopštenju koje je objavljeno na internet stranici ministarstva navodi se da su uzorci svih testiranih osoba bili negativni na novi korona virus.Ministarstvo zdravlja ne navodi da li su sve testirane osobe gradjani Srbije ili je bilo slučajeva i medju medju stranim državljanima koji su boravili na području intenzivne transmisije virusa i imali simptome infekcije disajnih puteva.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na Institutu Torlak testirano 36 ljudi na virus korona, svi negativni

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2020

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da do 8 časova jutros nije bilo registrovanih slučajeva oboljevanja od virusa korona u Srbiji...U laboratoriji Instituta Torlak do tog vremena testirano je 36 osoba za koje se sumnjalo da su potencijalno zaražene...U saopštenju se navodi se da su uzorci svih testiranih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.