NOVI ŠAMAR ZA HRVATE! Korona im staje na put: Naše komšije JOŠ JEDNA ZEMLJA stavila na crvenu listu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 18:52

NOVI ŠAMAR ZA HRVATE! Korona im staje na put: Naše komšije JOŠ JEDNA ZEMLJA stavila na "crvenu listu"

Ranije u četvrtak Nemačka je izdala upozorenje za putovanja u Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju zbog povećanog broja novozaraženih korona virusom

Uz Hrvatsku na popis je dodana i Austrija i Trinidad i Tobago, dok je s popisa skinut Portugal nakon što je broj novozaraženih u toj zemlji počeo padati.

- Putnici koji dolaze u Veliku Britaniju iz Hrvatske, Austrije i Trinidada i Tobaga sada će morati u samoizolaciju na 14 dana - tvitao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grant Šaps.

Dodao je da mera stupa na snagu u 4 sata u subotu.

Ranije u četvrtak Nemačka je izdala upozorenje za putovanja u Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju zbog povećanog broja novozaraženih korona virusom.

Osobe koje se u Nemačku vraćaju iz ovih područja dužne su nakon povratka podvrgnuti se testu na Covid-19 a vrijeme koje provedu čekajući na rezultat su dužne provesti u samoizolaciji.

Takvu je odluku ranije donela i Austrija, ali za celu Hrvatsku, dok se u četvrtak očekuje da bi Hrvatsku na crvenu listu mogla staviti i Slovenija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRITANSKA "CRVENA LISTA" Putnici koji dolaze iz ove ČETIRI DRŽAVE, moraće u dvonedeljni karantin

Izvor: Blic, 20.Avg.2020

Putnici koji stignu u Veliku Britaniju iz Hrvatske, Austrije i Trinidad i Tobaga moraće da idu u 14-dnevni karantin, izjavio je danas ministar saobraćaja Grant Šaps.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.