NOVA ALARMANTNA OTKRIĆA IZ KINE: Još jedna opasnost preti od korona virusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 20:34

NOVA ALARMANTNA OTKRIĆA IZ KINE: Još jedna opasnost preti od korona virusa!

Korona virus nikada ranije nije pronađen na ovom mestu.

Svet se protiv korona virusa bori već osam meseci, a čini se da on uvek nađe neki novi način da ugrozi zdravlje ljudi!

Opasni virus najpre je otkriven u Kini, na pijaci u Vuhanu gde se prodaje meso divljih životinja i morska hrana, a onda se raširio po celom svetu.

Međutim, Kina je sada došla do novog otkrića i alarmirala je ceo svet - prvi put su tragovi virusa pronađeni na pakovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvezene smrznute morske hrane koja je stigla iz severoistočnog lučkog grada Dalian, gde je donedavno epidemija buktala.

Virus je pronađen na ambalaži smrznute morske hrane koju su kupile tri kompanije u Jantaiju, lučkom gradu u istočnoj provinciji Šandong. Gradska vlada u Jantaiju je u saopštenju rekla da su plodovi mora potekli iz uvezene pošiljke koja je sletila u Dalian, ali nije rekla odakle potiče.

Na pitanje da li su neki morski plodovi izvezeni, član osoblja jedinice za reakciju na epidemiju korona virusa u Jantaiju odbio je da to precizira, pozivajući se na izjavu gradske vlasti u Jantaiju.

- Vlasti su zapečatile robu - rekla je gradska vlast.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pakovanju smrznute morske hrane u Kini pronađen virus korona

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 07:06

Kina je objavila da je pronašla virus korona n apakovanju uvezene smrznute morske hrane, dopremljene iz luke Dalian koja u poslednje vreme ponovo beleži nove slučajeve zaraze...Virus je pronađen na spoljašnjem omotu smrznute hrane koju su kupile tri kompanije iz Jentaja, lučkog grada u pokrajini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.