NIKOLIJA SE PRISEĆA PERIODA IZOLACIJE: Dok su mnoge kolege PAUZIRALE KARIJERU njoj se baš POSREĆILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 14:06

NIKOLIJA SE PRISEĆA PERIODA IZOLACIJE: Dok su mnoge kolege PAUZIRALE KARIJERU njoj se baš POSREĆILO!

Ni korona je nije omela u poslu.

Iako je ova godina za mnoge pevače bila pravi debakl, izgleda da se ćerki proslavljene pevačice Vesne Zmijanac baš posrećilo. Dok su mnoge kolege stopirale svoje karijere na nekoliko meseci, Nikolija je uspela da objavi čak pet novih spotova od početka godine.

- Ja sam u januaru i februaru snimila pet spotova. Jedan u Parizu, Izraelu i Atini, kao da sam predosetila da nam se nešto sprema. Čak me je i uhvatio karantin od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 28 dana, ali sve sam to preživela jer sam odradila posao kako sam želela. Ne mogu da se žalim na ovu godinu, ja sam putovala koliko god da sam mogla. Dok je bio karantin ja sam puno putovala - rekla je Nikolija i dodala da svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom.

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Sep 22, 2020 at 9:50am PDT

- Rea je super, čak i kada radimo mi se trudimo da joj vreme bude ispunjeno i da joj nikada nije dosadno. Mnogi se žale da im je zbog koronavirusa godina propala i da im se ova godina kao ne računa. E, pa meni se itekako računa jer smo dosta vremena provodili zajedno i bilo nam je prelepo - dodala je Nikolija.

Pevačica je u srećnom braku sa pevačem Reljom Popovićem.

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Nov 9, 2019 at 7:13am PST

U video ispod pogledajte ceo intervju
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.