Izvor: Blic, 22.Sep.2021, 14:22

NEMA PLATE ZA NEVAKCINISANE U NEMAČKOJ Drastične mere mogle bi da stupe na snagu već 11. oktobra, izuzeci postoje, a tiču se i putovanja

Nemačke zdravstvene vlasti planiraju nova pravila prema kojima nevakcinisani radnici ne bi primali naknadu za platu, ukoliko bi ih mere korona virusa primorale na karantin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pravila za nevakcinisane radnike u Njemačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2021

​BERLIN - Njemačke zdravstvene vlasti planiraju nova pravila prema kojima nevakcinisani radnici ne bi primali naknadu za platu, ukoliko bi ih mjere korona virusa primorale na karantin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nema plate za nevakcinisane: Drastične mere mogle bi da stupe na snagu već 11. oktobra

Izvor: B92, 22.Sep.2021

Nemačke vlasti planiraju nova pravila prema kojima nevakcinisani radnici ne bi primali naknadu za platu, ako bi ih mere koronavirusa primorale na karantin.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.