NEDELJA POD MERAMA I BEOGRAD: Više se traži kafa za poneti, građani NAPUNILI šetališta i parkove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 18:24

NEDELJA POD MERAMA I BEOGRAD: Više se traži "kafa za poneti", građani NAPUNILI šetališta i parkove (FOTO)

Oštrije korona mere nisu sprečile Beograđane da uživaju u lepom vremenu. Mnogi od njih su se udobno smestili u bašte ugostiteljskih objekata, a koji do sutra neće raditi.

Drugog dana primene oštrijih mera, zbog kojih su zatvoreni svi ugostiteljski objekti, butici i tržni centri širom Srbije, na ulicama Beograda sve izgleda potpuno uobičajeno.

Šetališta i parkovi su puni, da nema igla gde da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << padne. Kafići i restorani su zatvoreni, ali građanima to ne smeta da zauzmu stolove u baštama zatvorenih ugostiteljskih objekata.

Beograđani su svoje mesto za druženje danas pronašli na Kalemegdanu, pored reka, na Avali, Košutnjaku, Adi Ciganliji...

Traži se "kafa za poneti" više i građani u pojedinim delovima grada, poput Ade Ciganlije, strpljivo, u redu čekaju, kako bi došli do omiljenog napitka.

Od utorka pooštravanje mera?

Krizni štab preporučio je u petak Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 6 sati bude zatvoreno sve osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane.

Srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu. U ponedeljak neće biti novih mera do utorka, kada Krizni štab bude video nove brojeve o broju zaraženih od koronavirusa.

Kako je najavljeno, u utorak će biti održana nova sednica Kriznog štaba, a medicinski deo već najavljuje da će tražiti oštrije mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.