NA POMOLU VELIKA PROMENA: Umesto na Vembliju, finale Eura u našem komšiluku, na krcatom stadionu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 11:42

NA POMOLU VELIKA PROMENA: Umesto na Vembliju, finale Eura u našem komšiluku, na krcatom stadionu (FOTO)

Korona ponovo pravi probleme.

Evropsko prvenstvo je u punom jeku, a završnica prvenstva planirana je da se igra u Engleskoj, na Vembliju. Međutim, postoji mogućnost da dođe do promene plana.

Koronavirus zadaje puno problema na „ostrvu“, mere su sve restriktivnije i pitanje je koliko bi navijača moglo da prisustvuje u polufinalnim utakmicama i finalu koje je zakazano za 11. jul.

UEFA traži izuzeće od desetodnevne izolacije za 2500 predviđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VIP gostiju finala EP, jer po trenutnim merama, svi koji dolaze iz zemalja sa crvene liste moraju u karantin.

Budapest prepared to host Euro 2020 final if Wembley agreement cannot be reached https://t.co/LsmSxiImcZ ⚽️⚽️ 📲 Bet now via ⟶ https://t.co/0I4IIflkwI √ pic.twitter.com/TVwOKn7Jt2

— Bitcoin Sportsbook 🥇 (@SportsbookBTC) June 18, 2021

Ako se situacija ne promeni, „Tajms“ piše da je UEFA spremna da preseli završnicu u Budimpeštu, u kojoj bi se igralo pred punim stadionom.

Švedska i Slovačka su prijatno iznenadile u prvom kolu, prvi remijem sa Španijom, drugi pobedom nad Poljskom. Ko danas (15.00) bude uspešniji biće blizu osmine finala. Kvota na Švedsku je 2,00, na iks 3,40, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švedska - Slovačka.

Očekuje se da će narednih dana vlada Ujedinjenog Kraljevstva raspravljati o zahtevu UEFA i ukidanju izolacije za političare, VIP goste i sponzore Eura.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.