Molim ljude da nastave da se vakcinišu

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 14:52

"Molim ljude da nastave da se vakcinišu"

Priboj -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su korona brojke danas bolje, da je manje zaraženih i da situacija sa epidemijom ide u dobrom smeru.

Međutim, pozvao je građane da se vakcinišu radi zdravlja, kao i radi napretka ekonomije.

"Molim ljude da nastave da se vakcinišu. Ne mogu da kažem da to ide loše poslednjih dana, voleo bih da ide brže, ali nije loše", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Priboju odgovarajući na pitanje novinara da li je situacija, iako bolja, toliko dobra da bi građani prestali da vode računa.

Predsednik je naveo da je uveren da u narednih dvadesetak dana možemo da dođemo do 50 odsto vakcinisanih punoletnih, bar prvom dozom, ali da je sve na ljudima.

"Vakcine su spas, one daju život. Vakcina donosi fabrike, novac, ona nas spasava od svega. Molim ljude da se vakcinišu i da budu pažljivi, posebno nevakcinisani. To je moj apel", rekao je Vučić.

On je preneo da su danas korona brojke najbolje do sada, poredeći ih sa prethodnom nedeljom.

"Stvari idu u dobrom smeru, ali što je više vakcinisanih, biće sve bolje", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.