Ministarstvo zdravlja: Testirano još petoro, nema zaraženih koronavirusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2020, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zdravlja: Testirano još petoro, nema zaraženih koronavirusom

U Srbiji su do 18 časova testirani uzorci još pet osoba zbog sumnje da su zaražene koronavirusom, a do sada nisu registrovani slučajevi oboljevanja, objavljeno je na internet stranici Ministarstva zdravlja covid19.rs.

Navedeno je da je do danas nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano 30 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, odnosno koje su boravile na području intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << transmisije virusa i kod kojih su prisutni simptomi infekcije disajnih puteva.

Uzorci svih testiranih osoba bili su negativni na novi koronavirus.

Covid19 je projekat Ministarstva zdravlja koji građanima dvaput dnevno, u 8 i 18 časova, pruža državne izveštaje o važnim informacijama i širenju koronavirusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.